استان ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 12 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 3 دقیقه
کپی شد!
0

انتظارات استاندار خراسان جنوبی از مدیران برای حل مشکلات بخش تولید

استاندار خراسان جنوبی انتظارات خود را برای حل مشکلات بخش تولید و رونق و توسعه این بخش در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مطرح کرد و گفت: مصوبات کارگروه لازم الاجرا است.

جواد قناعت استاندار استان خراسان جنوبی

به گزارش پایگاه خبری نگاه خراسان جنوبی، جواد قناعت عصر چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با تبریک هفته دفاع مقدس و گردامیداشت یاد شهدا بیان داشت: موضوعات زیر ساختی در این جلسه مطرح شد که مصوباتی نیز داشتیم.

وی با تاکید بر اینکه مصوبات نباید صرفا روی کاغذ باشد، عنوان کرد: مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید لازم الاجرا است.

وی با بیان اینکه مدیران استان نگاه مثبت برای حل مشکلات حوزه تولید را دارند، تاکید کرد: هماهنگی و تعاملات بخش دولتی و خصوصی استان افزایش یابد.

قناعت با اشاره به تغییر نگاه بخش دولتی برای حل مشکلات تولید گفت: البته برای رسیدن به نقطه مطلوب هنوز جای کار وجود دارد.

آسیب شناسی عملکرد کارگروه

استاندار خراسان جنوبی خطاب به مدیران استان گفت: دغدغه مند پای کار باشید تا شاهد اجرایی شدن مصوبات باشیم.

قناعت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: عملکرد کارگروه در ۶ ماهه اول توسط دبیرخانه ظرف مدت یکماه آسیب شناسی شود تا شاهد ارتقا و بهبود باشیم.

وی بر استفاده از ظرفیت ستاد تسهیل کشور تاکید کرد و افزود: نگاه مجموعه بانکی استان برای حل مشکلات تولید کنندگان مثبت است.

وی با اشاره به اقدام مثبت کارگروه استانی در برگزاری کارگروه در شهرستان ها عنوان کرد: تا کنون کارگروه استانی در ۴ شهرستان استان برگزار شده است.

وی بیان داشت: فرمانداران از این ظرفیت استفاده کنند و مشکلات واحدهای شهرستان را احصا و در کارگروه استانی مطرح کنند.

شناسایی ظرفیت های جدید برای طرح های توسعه ای در بخش تولید

استاندار خرسان جنوبی بیان داشت: انتظار داریم دستگاه های اجرایی نسبت به شناسایی ظرفیت های جدید واحدهای تولیدی برای طرح های توسعه ای اقدام کنند و بخش خصوصی نیز در تکمیل زنجیره های تولید در استان کمک کننده باشند.

وی به اجرای نهضت فعال کردن واحدهای راکد در استان اشاره کرد و افزود: ۳۹۴ واحد راکد و نیمه راکد شناسایی شد که ۱۹۹ واحد در سال گذشته فعال شدند.

قناعت عنوان کرد: امسال هم احیای واحدهای راکد و افزایش ظرفیت تولید واحدهای فعال با جدیت پیگیری شود.

وی بر بهره گیری از ظرفیت مرزهای استان برای افزایش صادرات تاکید کرد و بیان داشت: پرداخت تسهیلات از محل منابع تولید و اشتغال و بند الف تبصره ۱۸ در اولویت باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت های سازمان های توسعه ای ملی برای تکمیل طرح های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان استفاده شود، ادامه داد: سال گذشته اقداماتی انجام شد اما کافی نیست.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: تمامی دستگاه های اجرایی نسبت به اجرایی شدن مصوبات کارگروه اهتمام ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه بانک های باید منابع داخلی استان را به سمت سرمایه گذاری و تولید هدایت کنند، عنوان کرد: برای اجرای مصوبات کارگروه دستگاه های نظارتی همراهی با دستگاه های اجرایی و بانک های استان به عمل بیاورند و انصافا تا کنون همراهی های خوب و نزدیک و تنگاتنگ را شاهد بوده ایم.

مدیران برای حل مشکلات تولید بازدید میدانی داشته باشند

وی با اشاره به اینکه برای پیشرفت و توسعه استان باید وحدت رویه داشته باشیم، افزود: حضور مدیران دستگاه ها در واحدهای تولیدی و شناسایی مشکلات واحدها باید اولویت مدیران دستگاه های اجرایی باشد.

وی با اذعان به اینکه دستگاه های پیشران اقتصادی در این زمینه باید ورود جدی داشته باشند، گفت: گزارش ۶ ماهه اول حضور میدانی مدیران برای حل مشکلات بخش تولید توسط دبیرخانه کارگروه ارائه شود.

قناعت بیان کرد: در راستای بهره مندی از اعتبارات ملی برای توسعه و تقویت زیر ساخت های استان مدیران از وزارتخانه های متبوع خود پیگیری های لازم را داشته باشند.

استاندار خراسان با بیان اینکه سرمایه گذاران باید به تعهدات خود در زمینه توافقات پایبند باشند، افزود: اگر سرمایه گذار ما با بخش دولتی با هم توافق کنند آن را به عنوان مصوبه کارگروه تلقی می کنیم و امید است تعاملات در زمینه حل مشکلات افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

بانک کشاورزی همراه اول
نویسنده
مجتبی کیخای حسین‌پور
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *