استفاده از پساب در طرح درختکاری
استفاده از پساب در طرح درختکاری

به گزارش خبرگزاری نگاه خراسان جنوبی، نقل از خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: برای جلوگیری از گرد و غبار که یکی از دغدغه‌های مهم استان است، و تلطیف هوا به دلیل گاز‌هایی که در اطراف تصفیه خانه فاضلاب است، افزایش فضای سبز منطقه تصفیه خانه اهمیت ویژه ای […]

به گزارش خبرگزاری نگاه خراسان جنوبی، نقل از خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: برای جلوگیری از گرد و غبار که یکی از دغدغه‌های مهم استان است، و تلطیف هوا به دلیل گاز‌هایی که در اطراف تصفیه خانه فاضلاب است، افزایش فضای سبز منطقه تصفیه خانه اهمیت ویژه ای دارد.

دوستی افزود: چشم انداز فضای سبز باید به گونه‌ای باشد که علاوه بر سبزینگی محیط تصفیه خانه و تلطیف هوا رویکرد استفاده از پساب فاضلاب را نیز تغییر دهد.
وی با اشاره به مطالعات انجام شده بر روی گونه‌های درختی افزود: تحقیقاتی انجام شد تا بدانیم چه نوع درختی کاشته شود که همه‌ی این موارد یاد شده را داشته باشد و با استفاده از پساب به خوبی رشد کند. 


وی افزود: نتیجه تحقیقات نشان داد، اکالیپتوس گونه خوبی برای این محیط بوده و علاوه بر این رشد مطلوبی دارد.
مدیر عامل شرکت آبفای استان گفت: ۲۴ هزار هکتار از زمین‌های داخل محوطه تصفیه خانه مناسب کاشت اکالیپتوس است.
دوستی با اشاره به اجرای طرح درختکاری این شرکت گفت: در مرحله اول ۷ هکتار کاشت نهال اکالیپتوس را انجام دادیم که حدودا ۴ هزار و ۵۰۰ اصله درخت است، که در ۷ ماه گذشته رشد خوبی داشته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: مصمم شدیم سطح بیشتری از مساحت تصفیه خانه را درختکاری کنیم، چراکه این موضوع به طرح زراعت چوب نیز کمک  خواهد کرد.


دوستی ابراز امیدواری کرد استفاده از پساب به عنوان یک الگوی کشت مورد استفاده قرار بگیرد.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۳۰۰ لیتر بر ثانیه پساب داریم که مناسب برای بخش صنعت و همچنین کشاورزی خواهد بود.

دوستی درباره‌ی تبعات کاشت این درخت گفت: اکالیپتوس فقط در عرصه‌های منابع طبیعی و بخش‌هایی می‌تواند کاشته شود که تأسیسات و زیرساخت‌هایی در آن بخش‌ها نباشد و اکالیپتوس در مناطق شهری کاشته نمی‌شود.

  • منبع خبر : خبرگزاری صدا و سیما