استان ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

پخت نان کامل در ۱۴ نانوایی استان آغاز شد

مراسم پخت نان کامل همزمان با روز جهانی غذا با حضور تعدادی از مسولانی استانی در یک مجتمع نانوایی در مهر شهر بیرجند و ۱۴ واحد نانوایی دیگر به صورت همزمان آغاز شد.

نان

به گزارش نگاه خراسان جنوبی، معاون استاندار خراسان جنوبی در این مراسم به خبرنگاران توضیح داد: پخت نان کامل در ۶ نانوایی مرکز استان و ۹ نانوایی در شهرستان‌ها شروع شد. همچنین به منظور ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل امروز سه نانوایی در بیرجند رایگان نان می پزند.

دکتر مهدی جعفری تاکید کرد: مردم به منطور تامین سلامتی خود و فرزندانشان، از نان کامل استفاده کنند، هرچند که نان کامل رنگ‌ تیره‌تری دارد اما از لحاظ سلامتی بهترین و کامل‌ترین نان است.

وی گفت: در کنار پخت نان معمولی، امکان طبخ نان کامل برای نانوایان فراهم شده تا نانی با کیفیت بهتر در اختیار مردم قرار گیرد و فرهنگ استفاده از نان کامل در استان نهادینه شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی افزود: استفاده از نان کامل مزایای بسیاری از جمله تضمین سلامتی، تامین مواد مغذی و فیبر برای بدن را به همراه دارد و استفاده نکردن از این نان‌ها و استفاده از نان سفید مضرات و بروز برخی بیماری‌ها را سبب می‌شود.بهترین نان از آرد گندم نان کامل است که آردی تهیه می‌شود که هر سه بخش دانه گندم (سبوس، جنین، آندوسپرم) را دارد.

وی تاکید کرد: بیشتر مردم تصور می‌کنند نان سفید و رنگ روشن در نان‌های سنتی نشانه مرغوبیت آن است در صورتی که علامت نبود سبوس و پایین بودن ارزش غذایی آن است.

وی توصیه کرد: کارخانه‌های آرد استان خط تولید آرد کامل را راه‌اندازی کنند تا مجبور نباشیم آرد کامل را از سایر استان‌ها وارد کنیم زیرا واردات آرد، هزینه‌های پخت را افزایش می‌دهد.

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی

منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی

نویسنده
سید علی اسلامی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *