اجتماعی ۰۶ دی ۱۴۰۳ - 3 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آنالیز شیوه‌های کلاهبرداری/ مراقب شرکت‌های کاغذی باشید

بیرجند- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با اشارا به شیوه‌های کلاهبرداری، گفت: شرکت‌هایی کاغذی برای فروش وام مسکن شکل می‌گیرند و بعد از دریافت وجوحی از قربانی، صحنه را ترک می‌کنند.

شیوه‌های کلاهبرداری
حجت‌الاسلام زارع حسینی در گفت و گو با نگاه خراسان جنوبی با بیان اینکه کلاهبرداری از جمله جرائم پیچیده محسوب می‌شود، افزود: کلاهبرداری مانور متقلبانه فردی است که منجر به ربودن مال دیگری می‌شود.
وی با اشاره به کلاهبرداری‌های پرفراوانی و پرتکرار در جامعه اعم از استان، بیان کرد: ارسال لینک‌هایی در قالب پیام و با محوریت موضوعاتی مانند ابلاغیه‌های قضایی، یارانه و … که شهروندان بر روی آن حساسیت دارند، از جمله ترفند کلاهبرداران است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی افزود: با وارد شدن کاربر به لینک‌های ارسال شده، بدافزاری بر روی گوشی فزد نصب می‌شود و مهاجم به پنل پیامکی وی دسترسی پیدا می‌کند.
وی اپلیکیشن‌های رابط خرید مانند بسترهای اینترنتی و سایت دیوار را یکی دیگر از راه‌های کلاهبرداری عنوان کرد و گفت: در این بسترها، کلاهبرداران اجناسی را با قیمت‌هایی پایین‌تر از سطح بازار با فروش گذاشته و بعد از دریافت بیعانه از مشتری، ناپدید می‌شوند‌.
حجت‌الاسلام زارع حسینی با اشاره به شیوه‌های کلاهبرداری در حوزه مسکن و خودرو، بیان کرد: در این راستا شرکت‌هایی کاغذی برای فروش وام مسکن شکل می‌گیرند و بعد از دریافت وجوحی از قربانی، صحنه را ترک می‌کنند این در حالی است که نمی‌توان وام مسکن را فروخت.
وی با بیان اینکه در دیگر روش‌ها، زوجین با یکدیگر همکاری و تبانی کرده و مرد ملکی را به عنوان مهریه زن می‌دهد، افزود: از طرفی دیگر مرد همان ملک را به کسی می‌فروشد، خانم مهریه را اجرا گذاشته و معامله را باطل می‌کند.
حجت‌الاسلام زارع حسینی مشارکت در ساخت مسکن توسط برخی پیمان‌کاران را از دیگر روش‌های کلاهبرداری دانست و گفت: در این روش شرکت مبالغی را از مردم دریافت و سپس به طلا یا دلار تبدیل می‌کند.
وی با بیان اینکه بعد از مدت یک یا دوسال بهانه‌هایی برای ساخت آورده و مجدداً درخواست پول می‌کند، افزود: در نهایا اگر متقاضی توانایی پرداخت مبلغ درخواست شده را نداشت، پولی که در مرحله اول پرداخت کرده را به وی برمی‌گرداند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی تاکید کرد: از مردم خواستاریم در حوزه مسکن، در طرح‌های پیش‌فروش یا همان مشارکت در ساخت تا زمانی که از معتبر بودن شرکت ساخت و ساز مطمئن نبودند، مشارکت نکنند.
به گفته حجت الاسلام زارع حسینی، نوع کلاهبرداری دیگر فروختن یک ملک یا زمین به چند نفر است و یا کلاهبرداران اقدام به فروش زمین و ملک بازداشتی که در گرو یا رهن جایی است می‌کنند.
بانک صادرات بانک سپه بانک ملی

منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی

نویسنده
رقیه رحمتی راد
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *