استان ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

فعالیت بیش از هزار استخر پرورش آبزیان در خراسان جنوبی

هزار و ۶۰ باب استخر پرورش آبزیان در خراسان جنوبی فعال است و تاکنون بیش از ۳ هزار و ۴۱۵ تن گوشت ماهی در این استان تولید شده است.

به گزارش خبرنگار نگاه خراسان جنوبی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از مجموع هزار و ۷۴۰ باب استخر موجود در خراسان جنوبی، هزار و ۶۰ مورد در حوزه پرورش آبزیان فعال هستند. پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، تولید گوشت ماهی به ۳ هزار و ۶۰۰ تن ماهی گرمابی، ۲۰۰ تن ماهی سردآبی و ۵۰۰ تن ماهی تیلاپیا برسد.

وی افزود: به دلیل ذائقه مردم خراسان جنوبی و عدم تمایل به مصرف گوشت ماهیان گرمابی، تمامی تولیدات این ماهیان به استان‌های دیگر از جمله خراسان رضوی، کرمان و خوزستان ارسال می‌شود، در حالی که مصرف داخلی استان محدود به ماهی قزل‌آلا و تیلاپیا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد: توزیع بچه‌ماهی بین پرورش‌دهندگان از اسفند تا نیمه اردیبهشت انجام می‌شود و بخشی از این ماهیان به صورت نیمه یارانه‌ای در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد.

وی همچنین به توزیع ۳۰۰ هزار بچه ماهی گرمابی در نیمه اول سال جاری اشاره کرد و گفت: این توزیع با هدف ترویج پرورش ماهی و بهبود بهره‌وری در استخرهای دو منظوره انجام شده است.

اکبری با تأکید بر افزایش ۱۶ درصدی تولید ماهی نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: ماهی‌هایی نظیر تیلاپیا، قزل‌آلا، کپور، آمور و فیتوفاگ در خراسان جنوبی پرورش داده می‌شوند و با احداث گلخانه‌های جدید برای پرورش ماهی تیلاپیا و استخرهای دو منظوره، این روند رو به رشد ادامه خواهد یافت.

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی

منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی

نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *