هزار و ۶۰ باب استخر پرورش آبزیان در خراسان جنوبی فعال است و تاکنون بیش از ۳ هزار و ۴۱۵ تن گوشت ماهی در این استان تولید شده است.
به گزارش خبرنگار نگاه خراسان جنوبی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از مجموع هزار و ۷۴۰ باب استخر موجود در خراسان جنوبی، هزار و ۶۰ مورد در حوزه پرورش آبزیان فعال هستند. پیشبینی میشود تا پایان سال، تولید گوشت ماهی به ۳ هزار و ۶۰۰ تن ماهی گرمابی، ۲۰۰ تن ماهی سردآبی و ۵۰۰ تن ماهی تیلاپیا برسد.
وی افزود: به دلیل ذائقه مردم خراسان جنوبی و عدم تمایل به مصرف گوشت ماهیان گرمابی، تمامی تولیدات این ماهیان به استانهای دیگر از جمله خراسان رضوی، کرمان و خوزستان ارسال میشود، در حالی که مصرف داخلی استان محدود به ماهی قزلآلا و تیلاپیا است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد: توزیع بچهماهی بین پرورشدهندگان از اسفند تا نیمه اردیبهشت انجام میشود و بخشی از این ماهیان به صورت نیمه یارانهای در اختیار بهرهبرداران قرار میگیرد.
وی همچنین به توزیع ۳۰۰ هزار بچه ماهی گرمابی در نیمه اول سال جاری اشاره کرد و گفت: این توزیع با هدف ترویج پرورش ماهی و بهبود بهرهوری در استخرهای دو منظوره انجام شده است.
اکبری با تأکید بر افزایش ۱۶ درصدی تولید ماهی نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: ماهیهایی نظیر تیلاپیا، قزلآلا، کپور، آمور و فیتوفاگ در خراسان جنوبی پرورش داده میشوند و با احداث گلخانههای جدید برای پرورش ماهی تیلاپیا و استخرهای دو منظوره، این روند رو به رشد ادامه خواهد یافت.
منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی