استاندار خراسان جنوبی گفت: دولت از بخش خصوصی حمایت کامل داریم و در این بین نیاز است که مدیران دستگاه ها نیز قوانین را به نفع بخش خصوصی اجرا کند.
به گزارش خبرنگار نگاه خراسان جنوبی؛ سید محمد رضا هاشمی ظهر امروز در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در محل اتاق بازرگانی استان برگزار شد در ابتدای جلسه با تشکر و تقدیر از اتاق بازرگانی و منطقه ویژه ماهیرود به دلیل برگزاری جلسه ای برای دیدار با تجار افغانستان تشکر کرد و گفت: روز گذشته استانداران دیداری با رییس جمهور داشتند که من نیز در این جلسه حضور داشتم.
وی گفت: مباحثی که بنده در این جلسه عنوان کردم از جمله آن بررسی وضعیت جاده ماهیروه به ولایت فراه بود که بیش از ۱۰ سال است که باقی مانده است و تقریبا موافقت های لازم در این خصوص در این جلسه صورت گرفت و باید به جد پیگیر این موضوع باشیم.
هاشمی با بیان اینکه مکاتباتی در خصوص راهن آهن چابهار به زاهدان- زاهدان به خراسان جنوبی نیز با رییس جمهور داشتیم که در این خصوص نیز دستوراتی داده شده است اظهارکرد: یک نامه نیز به محضر رییس جمهور در خصوص نیروگاه حرارتی طبس داده شده است و همچنین موضوع دیگری که پیگیری شده است در بحث واگذاری معادن و پهنه های معادن بود که بتوانیم صفر تا صد این موضوع را در استان توسط خودمان انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه در استان ما سالانه ۶۰۰ کیلو طلای ناب استخراج می شود افزود: این استان محروم نیست و دارای نیروهای بسیارمجرب است.
وی گفت: با استانداران کرمان، یزد و خراسان رضوی نیز قرار است جلسه ای برگزار کنیم تا طرح هایمان را برای پیشرفت و توسعه استان ها به رییس جمهور اعطا کنیم.
وی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی من را در کنار خودشان ببینند اظهار کرد:اگر موردی پیش بیاید خود من به شخصه پیگیری می کنم و حامی بخش خصوصی هستم.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید داشته های خود را حفظ کنیم و از واحدی که فعال است حمایت کنیم افزود: واحدی که در استان نیمه فعال است باید تثبیت شود و حتی اگر واحدی غیرفعال است آن را فعال کنیم، زیرا شروع به کار یک واحد غیرفعال مهم تر از سرمایه گذاری جدید است چرا که تمامی زیرساخت های لازم را دارد.
وی گفت: هیچ واحد صنعتی در استان نباید تعطیل شود و باید قانون به نفع سرمایع گذار تفسیر شود، زیرا قانون مانند یک درخت است و باید تنها مراقب باشیم که شاخه ای از این درخت نشکند.
هاشمی بیان کرد: زمانی که یک واحد صنعتی تعطیل شود یک واحد صنعتی تعطیل نمی شود بلکه چراغ خانه چند کارگر خاموش می شود و این موضوع آسیب های اجتماعی زیادی را به همراه دارد و اگر به دلایل طلاق برگردیم میبینیم که یکی از دلایل آن بیکاری سرپرست خانواده است.
وی خاطر نشان کرد:حفظ کارگر و واحدهای تولیدی از جذب کارگر و ایجاد واحد های تولیدی جدید مهم تر است، هرچند ما پیگیر راه اندازی واحد های تولیدی جدید هم هستیم.
استاندار با تاکید بر اینکه مدیران به دنبال جذب اعتبارات ملی باشند گفت: با این اعتبارات اندک تملک ها در استان به جایی نمیرسیم و اگر قرار است پیشرفتی صورت بگیرد باید به دنبال دریافت اعتبارات ملی باشیم،طبق آماری که در دست دارم تعدادی از دستگاه های استان توانسته اند مبالغ بسیار خوبی اعتبار کسب کنند اما تعدادی هم هیچ اعتباری کسب نکرده اند.
وی اشاره ای به مقدار سهیمه سوخت معادن در استان کرد و گفت: در ابتدا سهمیه سوخت معادن ۶۰ میلیون لیتر بود که طی پیگیری های صورت گرفته به ۹۵ میلیون لیتر رسید و حالا نیز پیگیر دریافت ۱۰ میلیون لیتر دیگر برای معادن استان هستیم که به نتیجه هم رسیده است.
وی با تاکید بر راه اندازی نیروگاه های خورشیدی در استان نیز گفت: در حال حاضر احداث تعدادی نیروگاه های خورشیدی با انرژی ۳۵ مگاوات در حال انجام است و برای تعدادی نیروگاه خورشید با انرژی ۱۶۰ مگاوات برق مجوز صادر شده است.
وی گفت: باتوجه به تاکید رییس جمهور در خصوص راه اندازی نیروگاه های خورشیدی در خصوص واگذاری زمین برای این امر در استان نیز مشکلی نداریم و از سرمایه گذاران در این خصوص حمایت می کنیم.