اجتماعی ۱۵ تیر ۱۳۹۹ - 4 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

محصولات ارگانیک خراسان جنوبی کدامند؟

زرشک

غلامرضا قوسی، امروز یکشنبه ۱۵ تیر به رسانه‌های گروهی گفت: محصولات ارگانیک تولید شده در استان در یک سال گذشته شامل؛ ۱۰۳ تن زرشک، ۲۳۴ کیلوگرم زعفران و ۷ تن و ۶۲۴ کیلوگرم گل محمدی است که سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید شد.

وی افزود: در خراسان جنوبی، ۱۵۱ هکتار زمین زیر کشت محصولات ارگانیک است که از این مقدار، ۳۸ هکتار مربوط به زرشک، ۸۴ هکتار مربوط به زعفران و ۲۹ هکتار مربوط به گل محمدی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: محصولات ارگانیک استان در شهرستان‌های قاین، زیرکوه، سرایان، بیرجند و سربیشه تولید می‌شود که بیشترین آن مربوط به شهرستان‌های زیرکوه و قاین است.

قوسی یادآور شد: محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استان‌های خراسان رضوی و تهران و همچنین کشورهای اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده می‌شود.

خراسان جنوبی تنها تولیدکننده زرشک بی‌دانه در جهان است که سالانه ۲۱ هزار تن زرشک در آن تولید می‌شود.

زعفران نیز یکی از محصولات کشاورزی ارزشمند صادراتی ایران است که در زمین‌های خشک و نیمه‌خشک جنوب‌ خراسان و برخی نقاط کشور کشت می‌شود.

سطح کشت گل محمدی نیز در خراسان‌جنوبی ۲۶۰٫۷ هکتار است، که از این میزان ۱۵۵٫۵ هکتار بارور و مابقی غیربارور است.

بانک کشاورزی همراه اول
نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *