به گزارش نگاه خراسان جنوبی، ابراهیم میری مقدم در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تا پایان تیرماه امسال، ۶۱۰۰ واحد خون و ۹۰ واحد پلاکت در استان اهدا شده، اما میزان اهدای خون کاهش داشته و در حال کاهش است.
وی با بیان اینکه در تیرماه جاری میزان اهدای خون نسبت به ماه خردادماه ۱۰ درصد کاهش داشت، افزود: با توجه به شرایط ایجاد شده به دلیل شیوع بیماری کرونا، با کمبود ذخایر خونی در استان مواجه شدهایم.
مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی بیان کرد: مجوز دریافت پلاسمای خون از بهبودیافتگان کرونا در خراسان جنوبی توسط سازمان انتقال خون ایران صادر شد.
میری مقدم با بیان اینکه خوشبختانه خراسان جنوبی نیز به جمع اهداکنندگان پلاسمای خون برای درمان بیماری کرونا پیوست، افزود: اکنون دستگاه اهدای پلاسما و کیتهای لازم در استان وجود دارد و میتوانیم از بهبودیافتگان، پلاسما دریافت کنیم.
وی بیان کرد: از بهبودیافتگان کرونا تقاضا داریم با توجه به نیاز بیماران کرونایی، حال که این شرایط فراهم شده برای اهدای پلاسمای خود مراجعه کنند.
مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با بیان اینکه بهترین زمان مراجعه تا ۲۸ روز پس از بهبودی است، افزود: افراد زیر ۶۰ سال و افرادی که شریط اهدای خون را داشته باشند میتوانند پلاسما اهدا کنند، اما بانوانی که سابقه زایمان داشته باشند ممکن است پلاسمای آنها برای استفاده بیماران مبتلا به کرونا عوارض داشته باشد.
میری مقدم با بیان اینکه در استان به تمام گروههای خونی و به ویژه گروههای خونی منفی نیاز داریم، تصریح کرد: نیاز به خون نیازی همیشگی است و از افراد دارای شرایط اهدای خون درخواست داریم برای کمک به بیماران نیازمند استان، ما را همراهی کنند.
وی یادآور شد: مردم نگران نباشند، تمامی اصول بهداشتی در مراکز خونگیری رعایت میشود و نباید به خاطر ترس از کرونا از اهدای خون خودداری کنند.