به گزارش نگاه خراسان جنوبی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان پیش بینی کرد: امسال ۷۰تن زعفران از اراضی زیر کشت این محصول در استان برداشت شود.
قوسی با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت زعفران در خراسان جنوبی به شهرستان قاین با ۵ هزار و۷۹ هکتار اختصاص دارد، افزود: برداشت زعفران در استان تا آذر ادامه دارد.
وی با اشاره به توسعه ۴۵۰ هکتار اراضی زیرکشت زعفران در
سال زراعی جاری، گفت:پیش بینی می شود امسال تولید زعفران سه و نیم درصد
افزایش یابد.
رئیس شورای ملی زعفران هم گفت: با توجه به درجه بندی
استانداردهای جهانی، زعفران قائنات همچنان مرغوبترین زعفران جهان است و
زعفران منطقه قائنات بویژه در مناطق کوهستانی چه بلحاظ قدرت رنگ دهی
(کروسین)، چه به لحاظ عطر (اجزاءسافرانال) و چه به لحاظ طعم (پیکروکروسین)
همچنان در جهان بی نظیر است.
محسن احتشام استفاده از آب شیرین برای آبیاری، استفاده نکردن از کود شیمیایی، مهارت و تجربه کشاورزان، برداشت زعفران در صبح زود و نگهداری مناسب این محصول مهم را از دلایل مرغوب بودن زعفران قائنات اعلام کرد.
زعفران تولید شده در خراسان جنوبی، به علت برداشت گل زعفران قبل از طلوع آفتاب و برداشت غنچه قبل از بازشدن از کیفیت، عطر و قدرت رنگ دهی بالایی برخوردار است و مشتریان زیادی در کشورهای همچون آلمان، آمریکا، اسپانیا و حاشیه خلیج فارس دارد.
پارسال ۶۷ تن زعفران از اراضی زیرکشت این محصول در خراسان جنوبی برداشت شد.