محمد اصغرزاده، امروز چهارشنبه سوم دی ماه به خبرنگاران گفت: این طرح که توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
به گزارش نگاه خراسان جنوبی، وی با اشاره به اینکه این کشتارگاه دارای سه خط مجزا دام سبک، سنگین و شترمرغ است، افزود: در این کشتارگاه با بیشترین حجم کشتار میتوان روزانه بیش از ۵ هزار دام سبک، بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ دام سنگین و بین ۵۰ تا ۱۰۰ شترمرغ کشتار کرد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه کشتارگاه خوسف، اولین کشتارگاه با شرایط استاندارد خراسان جنوبی است، گفت: بهرهمندی از ظرفیت این کشتارگاه در جلوگیری از خامفروشی و حمل و نقل دام زنده به خارج از استان نقش مهمی را ایجاد میکند.
اصغرزاده با بیان اینکه تلاش شده در این مجموعه از تمام قسمتهای دام استفاده بهینه شود، اظهار کرد: در کشتارگاه صنعتی خوسف به صورت اختصاصی شتر نیز کشتار و بستهبندی خواهد شد.
وی یادآور شد: شهرستانهای خوسف و زیرکوه در خراسان جنوبی کشتارگاه نداشتند که در خوسف، بخش خصوصی و در زیرکوه، بنیاد برکت برای احداث کشتارگاه ورود کرده است.
روز گذشته، پیشنهادات استاندار خراسان جنوبی در زمینه صنعت دام و طیور استان، نظر مساعد رئیس سازمان دامپزشکی کشور را به همراه داشت.
استاندار، موضوع احداث کشتارگاههای دام کوچک مقیاس در استان را به عنوان پایلوت کشور پیشنهاد داد که نظر موافق رئیس سازمان دامپزشکی کشور را جلب کرد.