بیرجند- رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی از راهاندازی مرکز رشد و فناوری دانشگاه صنعتی بیرجند خبر داد.
محمد حسن مجیدی در گفت و گو با نگاه خراسان جنوبی بیان کرد: رسالت پارک پیوند ایده به علم و تبدیل آن به فناوری تا تولید محصول و تجاریسازی و فروش است.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری واسط دانشگاه، صنعت و جامعه است تا علم تولید شده در دانشگاه به ثروت برسد.
مجیدی با اشاره به عقد تفاهمنامه همکاری فیمابین چهار پارک علم و فناوری شرق کشور شامل خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، سیستان و بلوچستان و دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: ۳ کارگروه صنایع معدنی، کشاورزی و اقتصاد دیجیتال تشکیل شده است.
وی همچنین با اشاره به وجود ۲۶ شرکت معدنی فعال در پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، بیان کرد: برای سال جاری دو طرح صنایع معدنی و صنعت طیور را در دستورکار داریم.
بنا به گفته رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، ۲۱۷ شرکت فناور در پارک استان و چهار مرکز رشد در شهرستانهای بیرجند، فردوس، طبس و قائن فعالیت دارند.
وی از اخذ مجوز راهاندازی مرکز رشد در دانشگاه صنعتی بیرجند خبرداد و گفت: همچنین برای ایجاد پردیس مشترک دانشگاه بیرجند با شرکت شهرکهای صنعتی استان پیگیری میشود.
مجیدی ادامه داد: سامانه «نان» به عنوان پل ارتباط بین ایدهپردازان با شرکتهای فناور توسط وزارت علوم راهاندازی شده است.
وی، با بیان اینکه پنجره خدمات پارک علم و فناوری استان به نشانی skstp.ir فعال است، گفت: سال گذشته چهار محصول فناورانه استان رونمایی شده و تکمیل زنجیره ارزش زرشک، بنتونیت و گوهرسنگهای استان در دست پیگیری است.
مجیدی، با بیان اینکه نقش اصلی فناوران، مردمیسازی اقتصاد است، افزود: طبق تفاهمنامه وزارت علوم یکی از فعالیتهای اصلی هدایت انجمن علمی دانشگاهها در همکاری با واحدهای فناور است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی ادامه داد: در این رابطه ۵۸ دستار فناور در ۲۴ شرکت پارک علم و فناوری استان بکارگیری شدهاند.