مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تلاش ما بر این است که اعطای مجوز احداث بارگاهها تسهیل شود، گفت: امیدواریم در همین ایام جشنواره این اتفاق صورت گیرد.
منوچهر شایسته در گفت و گو با نگاه خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۶ هزار و ۳۰۰ هزار بهره بردار زرشک در استان وجود دارد که نقش مهمی در اقتصاد کشاورزی خراسان جنوبی ایفا می کنند.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: بیشترین بهره برداران زرشک مربوط به شهرهای قاین، بیرجند زیرکوه،درمیان و سربیشه است.
وی بیان کرد: مجموع سطح زیر کشت زرشک خراسان جنوبی ۲۶ هزار هکتار است .
مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه هدف از برگزاری جشنواره زرشک معرفی ظرفیت های این محصول مزیت دار استان و رفع مشکلات بهره برداران این بخش است، گفت: یکی از مشکلات حوزه زرشک بار میکروبی این محصول است.
وی ادامه داد: از علل افزایش بار میکروبی زرشک این است که گاه فرایند خشک شدن آن در بارگاه های و مکان های غیر بهداشتی انجام و نگهداری می شود.
شایسته بیان کرد: مجوز بارگاه ها در گذشته توسط جهاد کشاورزی داده می شد ولی دستگاه های نظارتی جلوی آن را گرفتند.
وی گفت: از آنجایی که هر کشاورزی که بخواهد در زمین خود بارگاه زرشک تولید کند نیاز به تغییر کاربری دارد فرایند اعطای مجوز کمی طولانی می شود.
مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه تلاش ما بر این است که اعطای مجوز احداث بارگاه ها تسهیل شود، گفت: امیدواریم در همین ایام جشنواره این اتفاق صورت گیرد.
شایسته یادآور شد: وقتی که بارگاه ها احداث شود زرشک در فضای بار خشک نخواهد شد و در نتیجه بار میکروبی آن کاهش می یابد.
منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی