استان ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 6 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
0

افزایش ۷۰ درصدی تولید شمش طلا در کارخانه طلای هیرد نهبندان

بیرجند - تولید شمش طلا در کارخانه طلای هیرد نهبندان با رشد 70 درصدی به 157 کیلوگرم در هفت ماه گذشته رسید.

کارخانه طلای هیرد

به گزارش نگاه خراسان جنوبی، سعید سیستانی‌زاده، سرپرست مالی و اداری مجتمع معدنی خراسان جنوبی، از افزایش ۷۰ درصدی تولید شمش طلا در کارخانه طلای هیرد نهبندان خبر داد و گفت: این میزان تولید که در هفت ماه اخیر به ۱۵۷ کیلوگرم رسیده است، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹۲ کیلوگرم افزایش داشته است.

وی افزود: این رشد به‌دلیل اجرای طرح‌های توسعه و تلاش سرمایه‌گذار بخش خصوصی به‌دست آمده و نقش مهمی در افزایش تولید سال جاری داشته است.

سیستانی‌زاده با اشاره به معدن طلای هیرد به‌عنوان یکی از شش معدن تحت بهره‌برداری این مجتمع، اظهار داشت: ذخیره قطعی تارگت ۳ معدن طلای هیرد بیش از ۵ میلیون تن است که با تکمیل عملیات اکتشافی این میزان به بیش از ۱۰ میلیون تن افزایش یافته است.

وی همچنین از افزایش تولید در معدن روی ملوند به‌عنوان یکی دیگر از معادن این مجتمع خبر داد و گفت: استخراج از این معدن در هفت ماه گذشته ۱۰ هزار و ۲۷۸ تن کانسنگ روی بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۱ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی
نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *