بیرجند- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی از ترانزیت قریب به ۵۰۶ هزار تن کالا از پایانه مرزی ماهیرود از ابتدای امسال خبرداد.
به گزارش نگاه خراسان جنوبی، اسدالله جلال زاده، صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در سال جاری ترانزیت ۵۰۵ هزار و ۹۷۰ تن کالا از پایانه مرزی ماهیرود به ثبت رسیده است.
وی از رشد ۶۸۸ درصدی ترانزیت کالا در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: همچنین طی این مدت ۳۳۵ هزار و ۸۶۶ تن کالا صادرات داشتهایم.
جلالزاده با بیان اینکه میزان صادرات امسال شامل فراورده های نفتی و سیمان بوده است، اظهار کرد: عمده کالاهای ترانزیتی از این مرز شامل داروهای گیاهی، آرد، روغن و لوازم یدکی از مبادی کشورهای امارات، روسیه، چین و اندونزی وارد کشور شده و از طریق مرز ماهیرود به کشور افغانستان ترانزیت شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی بیان کرد: در سال جاری ۳۱ هزار و ۲۸ خودرو وارد استان شده و ۳۰ هزار و ۷۶۶ خودرو از استان خارج شدهاند.
انتهای پیام/
منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی