تمام مراحل تولید زرشک باید با استفاده از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان ارتقا و محصول معرفی شود.
به گزارش نگاه خراسان جنوبی، مهندس داریوش سالمپور مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس تاکید وزیر جهاد کشاورزی باید تلاش شود با استفاده از نتایج دانش بنیانها در تمام مراحل تولید تا عرضه، بهبود کیفیت، ساماندهی زنجیره های ارزش و تکمیل فرایندهای پس از تولید، ارزش افزوده زرشک را ارتقا داده و زرشک را به بازارهای داخلی و خارجی بشناسانیم.
مدیرکل دفتر میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی در این جشنواره پیام وزیر جهاد کشاورزی به سومین جشنواره ملی زرشک در خراسان جنوبی را قرائت کرد.
وی در این جشنواره گفت: ایران با تولید ۱۲۵ هزار تن زرشک تر رتبه اول دنیا در تولید این محصول را دارد و خراسان جنوبی ۹۸ درصد زرشک بیدانه جهان را تولید می کند.
قابل ذکر است، سه تفاهمنامه همکاری برای توسعه محصول زرشک خراسان جنوبی در سومین جشنواره ملی زرشک به امضا رسید و تعدادی از فعالان و تولیدکنندگان برتر حوزه زرشک در خراسان جنوبی تقدیر شدند.
انتهای پیام/