بیرجند- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با اشاره به طرحهای آبرسانی به روستاها، گفت: در قرارداد اول ما آبرسانی و پایدارسازی ۱۱۵ روستا برنامهریزی و هدفگذاری شده است.
به گزارش نگاه خراسان جنوبی، این روزها زخمهای چندین ساله خراسان جنوبی از خشکسالیهایی حکایت میکند که از مدتها پیش گریبانگیر داشتههایش شده و داغ بیآبی حیات را از بسیاری قناتها گرفته و شرایط را برای روستاییان سخت کرده است.
روستاهایی که تنها راه درآمدشان کشاورزی و دامداری است، بعضا از سالها پیش کِشتی انجام ندادهاند و صدای نی چوپان در کوهسارهایش به گوش نرسیده است. محصولات کشاورزی هم جایشان را به زمینهای پر از هیچ دادهاند تا در انتظار باران علف برویند.
در کنار بیمهری روزگار، از چند سال گذشته دست یاریگر متولیان با اجرای طرحهای مختلف آبرسانی، حیات را به چهره روستاها برگردانده بهگونهای که ایجاد مجتمعهای آبرسانی روح زندگی را در روستاها دمیده و قطرههای امید از دل طرحها جوشیدن گرفته است.
این روزها گفتههای مسئولان از پروژههایی خبر میدهد که روند اجرایی آنها ادامه دارد. گستره این خدمات نه تنها حل مشکلات آبی را در بر گرفته بلکه رفع سایر شاخصهای محرومیت را به میدان کشیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی در گفت و گو با نگاه خراسان جنوبی با اشاره به طرحهای آبرسانی به روستاها، گفت: در قرارداد اول ما آبرسانی و پایدارسازی ۱۱۵ روستا برنامهریزی و هدفگذاری شده است.
مهدی دوستی ادامه داد: تاکنون ۶۸ روستا آبرسانی و پایدارسازی انجام شده و در ۴۷ روستای باقیمانده هم منوط به تامین اعتبارات کافی تا پایان سال آبرسانی خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی قرارداد اول ما حدود ۷۶ درصد است، افزود: همچنین اعتبارات قرارداد اولیه ۲۵۶ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۱۹۰ میلیارد تومان تخصیص داشته است.
انتهای پیام/
منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی