معاونت سیاسی استانداری خراسان جنوبی گفت: باید یک کمپ جدید در مرکز استان راه اندازی شود.
به گزارش خبرنگار نگاه خراسان جنوبی؛ محمدرضا طالبی معاونت سیاسی استانداری خراسان جنوبی در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان گفت: باتوجه به آنکه ظرفیت کمپ های ما پر شده است نیاز است تا یک کمپ جدید در مرکز استان راه اندازی شود.
وی با اشاره به اینکه در این بین افرادی که اقدام به تکدی گری در مرکز استان می کنند و معتاد هستند باید به این کمپ ها ارجاع بشوند تا مجدد به زندگی برگردند افزود: افراد بعد از ترک اعتیاد باید مشغول به کارشوند و اگر زمینه اشتغال برای این افراد فراهم نشود بدون شک دوباره مرتکب اقدامات گذشته می شوند.
طالبی با بیان اینکه طبق قانون تکدیگری جرم است و متکدیگران مجرم هستند اظهارکرد: تکدیگرانی که دارای چندین پرونده هستند باید به مراجع قضایی معرفی شوند تا دستورات لازم در خصوص این افراد صورت بگیرد.
منبع خبر: نگاه خراسان جنوبی