بیرجند ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 17 ساعت پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

نمایش نفیس‌ترین قرآن‌های خطی در باغ موزه اکبریه بیرجند

مسئول امور موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه نسخ خطی در بیرجند راه اندازی می‌شود.

به گزارش نگاه خراسان جنوبی؛ حمزه حمزه صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به مناسبت ایام رمضان و گرامیداشت شب‌های قدر تعدادی از نفیس‌ترین قرآن‌های خطی همانندسازی شده جهان با همکاری سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در مجموعه میراث جهانی باغ موزه اکبریه به نمایش در می‌آید.

مسئول امور موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت: با توجه به تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت (نوروز)، فرصتی به وجود آمد تا برای نخستین بار در استان قرآن منسوب به دستخط ائمه معصوم (ع) به همراه تعدادی از نسخ خطی قرآن از مخزن موزه‌های استان به نمایشگاه عمومی گذاشته شود.

حمزه افزود: این نمایشگاه از ۲۸ اسفند تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ شب در محل نگارخانه سرو این مجموعه، به روی گردشگران و بازدیدکنندگان گشوده خواهد بود.

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی
نویسنده
فاطمه آسمانی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *