متفرقه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - 6 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی خبر داد:

۱۳ فروردین؛ ۱۲۶ هزار زائر و مسافر میهمان بقاع متبرکه استان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: در روز طبیعت، بیش از ۱۲۶ هزار نفر زائر و مسافر  به بقاع متبرکه خراسان جنوبی مراجعه کردند.

حجت‌الاسلام پرویز بخشی‌پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت روز ۱۳ فروردین، که به‌عنوان روز طبیعت شناخته می‌شود، شاهد حضور گسترده زائران و مسافران در بقاع متبرکه استان بودیم.
وی با بیان این که در روز طبیعت ۱۲۶ هزار و ۶۲۹ نفر مهمان اماکن مذهبی و بقاع متبرکه خراسان جنوبی بودند افزود: اقبال زائران و مسافران در اماکن مذهبی استان نشان‌دهنده‌ علاقه‌مندی مردم به بهره‌برداری از فضاهای طبیعی و مناطق اقامتی در این روز است.
به گفته وی از مجموع زائران روز طبیعت، ۲۷ هزار و ۹۲۳ نفر در مراکز اسکان موقت مستقر شدند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی در ادامه اعلام کرد: همچنین از ابتدای طرح نوروزی یعنی از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۳ فرودین ماه سال جاری، ۴۷۹ هزار و ۹۴۳ از اماکن مذهبی و بقاع متبرکه خراسان جنوبی بازدید کرده اند.
حجت الاسلام بخشی پور ادامه داد: از این تعداد مراجعه که به اماکن مذهبی خراسان جنوبی ۸۹ هزار و ۴۵۸ نفر موفق به اسکان در مکان‌های ویژه اوقاف و امور خیریه شدند.

وی یادآور شد: این آمار نشان‌دهنده‌ استقبال مردم از امکانات موجود در ایام نوروز و روز طبیعت بوده و بیانگر اهمیت این طرح‌ها در تسهیل سفرهای نوروزی و تأمین راحتی و آسایش برای مسافران و زائران است. طرح‌های «ضیافت الهی» و «آرامش بهاری»

این مقام مسئول در ادامه از برگزاری دو طرح ویژه به مناسبت ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در ۴۷ بقعه متبرکه استان خبر داد و گفت: طرح‌های «ضیافت الهی» و «آرامش بهاری» با هدف فراهم کردن شرایط مطلوب برای زائران و مسافران در این ایام برگزار شد.

حجت الاسلام بخشی پور با اشاره به اتمام طرح «ضیافت الهی» در ۱۱ فردودین ماه جاری افزود: این طرح با برنامه‌های ویژه‌ای همچون مراسمات دینی و معنوی در بقاع متبرکه استان، فرصتی برای ترویج فرهنگ دینی و تقویت ارتباط مردم با اهل بیت (ع) فراهم کرد.

همچنین، طرح «آرامش بهاری» که از ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در بقاع متبرکه استان ادامه دارد.

به گفته وی این طرح برای فراهم کردن آرامش روحی و معنوی برای زائران در ایام نوروز برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی اضافه کرد: در ایام نوروز، ۷۶۱ واحد اقامتی شامل ۱۹۹ سوئیت و ۵۶۲ اتاق در بقاع متبرکه استان خراسان جنوبی آماده پذیرایی از زائران و مسافران است.

حجت الاسلام بخشی پور با بیان این که ظرفیت اسکان این واحدها روزانه ۴ هزار نفر بود افزود: اکنون ۹۶ بقعه متبرکه شاخص در خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد، ۹۰ بقعه مدفن امامزادگان واجب‌التعظیم هستند.
همچنین، ۴۷ بقعه متبرکه استان دارای طرح جامع بوده و فعالیت‌های عمرانی مختلفی در حال انجام است. این اقدامات عمرانی و توسعه‌ای در جهت ارتقاء شرایط اقامتی و خدمات‌دهی به زائران و مسافران صورت می‌گیرد.

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی
نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *