معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار صدا و سیمای استان گفت: این میزان شیر شتر در ۳۹۵ واحد دامی تولید شده است.
شبانی افزود: ارزش شیر شتر تولید شده ۴۴۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.
وی گفت: از جمله خصوصیات شیر شتر، پیشگیری از بروز مشکلات قلبی عروقی،محافظت از لثه و دندانها،درمان التهاب روده بزرگ،درمان کم خونی،مقابله با دیابت،هضم راحت،کاهش وزن،جلوگیری از پیری زودرس و درمان آرتروز از جمله خصوصیات شیر شتر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: یکی از ویژگیهای بارز شیر شتر، سرعت فساد پایین آن است؛ به گونه ای که شیر شتر بدون وسایل سرمایشی، کیفیت خود را در دمای ۴ درجه به مدت ۱۲ روز و در دمای معمولی اتاق به مدت۴۸ ساعت و حتی بیشتر نگه میدارد اما شیر گاو در دمای اتاق ظرف ۱۲ ساعت ترش میشود.
در خراسان جنوبی بیش از ۳۷ هزار نفر شتر وجود دارد که از این حیث رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.