بیرجند ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

احیاء کارخانه نساجی طبس بعد از ۸ سال

نصیری نماینده مردم فردوس، طبس،سرایان، بشرویه و عشق‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: صنعت نساجی یکی از ظرفیت‌های مهم برای شهرستان های فردوس،طبس و بشرویه است و تاکنون جلسات متعددی برای جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه برگزار شده است خوشبختانه فردا پس از ۸ سال قرار است کار ساخت کارخانه نساجی طبس دوباره آغاز شود.

به گزارش نگاه خراسان جنوبی؛ محمد نصیری نماینده مردم فردوس، طبس،سرایان، بشرویه و عشق‌آباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از پروژه نساجی طبس از نگاه مثبت مدیرعامل شرکت عمران کرمان و دیگر مسئولان به توسعه صنعت نساجی قدردانی کرد و گفت: هدف از این سرمایه‌گذاری، تولید سالانه پنجاه هزار تن نخ در شهرستان های طبس،بشرویه،سرایان و فردوس و ایجاد اشتغال پایدار است.

نصیری همچنین افزود: از فردا، کار اجرایی  پروژه نساجی در شهرستان طبس  آغاز خواهد شد که نویدبخش رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در شهرستان‌های فردوس، طبس و بشرویه خواهد بود.

وی همچنین تأکید کرد که علی‌رغم سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه، تأمین منابع ارزی برای خرید ماشین‌آلات یکی از مهم‌ترین چالش‌ها محسوب می‌شود.

در همین راستا کرمانی مدیرعامل نساجی فردوس با اشاره به پروژه‌ ی نساجی طبس که بیش از هشت سال بلاتکلیف مانده، گفت: این واحد تولیدی تنها نیازمند تأمین ماشین‌آلات است و با حداقل هزینه و در کمترین زمان می‌توان آن را راه‌اندازی کرد که سبب اشتغال ۸۰۰ نفر می شود.

وی میزان منابع ارزی مورد نیاز برای فاز اول این پروژه را هشت میلیون یورو برآورد کرد و افزود: در صورت تکمیل، امکان تولید سالانه دوازده هزار تن نخ در منطقه فراهم خواهد شد.

کرمانی همچنین به وجود زمین کافی برای توسعه بیشتر اشاره کرد و از مسئولان درخواست حمایت جهت تسریع در اجرای این طرح کرد.

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی
نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *