متفرقه ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

فریاد متقاضیان مسکن ملی در خراسان جنوبی به آن طرف دیوارهای استانداری رسید

روز گذشته تعدادی از متقاضیان مسکن ملی در خصوص افزایش آورده خود برای مسکن ملی به استاندار خراسان جنوبی اعتراض کردند.

به گزارش نگاه خراسان جنوبی؛ صبح دیروز حدود ۵۰ نفر از متقاضیان مسکن ملی زعفرانیه بیرجند جلوی درب استانداری تجمع کرده و سپس وارد استانداری شدند.

آنها درخواست دیدار با استاندار،سرپرست معاون عمرانی و همچنین مدیر کل راه و شهرسازی استان داشتند.

افراخته یکی از متقاضیان مسکن ملی زعفرانیه بیرجند گفت: تاکنون ۵۱۰ میلیون تومان توسط هر یک از متقاضیان پرداخت شده است و ۴۰ میلیون تومان برای هزینه انشعاب و همچنین ۵۵۰ میلیون وام دولت به انبوه ساز پرداخت شده است و در حالی که پروژه در تابستان ۷۰ درصد پیشرفت داشته است و قابل واگذاری به متقاضیان بوده است اما متاسفانه حالا مطرح می‌شود که باید پول بیشتری بپردازیم وی توضیح داد بر این اساس باید ۱۸۰ میلیون تومان برای تکمیل واحد های دو خواب و ۲۰۰ میلیون تومان برای واحدهای ۳ خواب از سوی متقضیان پرداخت شود تا به اتمام برسد

وی گفت: مسئولان علت افزایش را تورم اعلام می کنند اما متقاضیان مسکن ملی درخواست دارند تا مسئولین درباره نحوه هزینه کرد آورده مردم و وام‌های دولت شفاف سازی کرده و توضیح دهند.

استاندار درجلسه ای که با حضور مسئولین و متقاضیان مسکن ملی برگزار شد با صدور دستور برگزاری جلسه ای با حضور نمایندگان متقاضیان، به منظور بررسی اقدامات صورت گرفته در پروژه های انبوه سازی شده، اظهار داشت: در این جلسه تمام مسائل مورد نظر مردم و انبوه سازان با نگاه مثبت مورد بررسی قرار گیرد.

هاشمی تأکید کرد: نتایج این جلسات و پیگیری های حوزه های متولی به صورت کامل به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با اذعان به این نکته که پرداخت رقم های تعیین شده در آن زمان مقرر، از توان مردم خارج است، ادامه داد: جلسات بررسی، تکلیف کار را روشن خواهد کرد اما نظر بر این است که اگر مقرر شد متقاضیان پرداختی داشته باشند، این رقم تقسیط شده و در بلند مدت دریافت شود.

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی
نویسنده
زهرا رضوانیان
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *