اجتماعی ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - 5 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نانوایان ملزم به رعایت نکات بهداشتی/ محل عرضه و پخت نان ضدعفونی شود

کامبیز مهدی‌زاده

کامبیز مهدی زاده در گفت و گو با اصحاب رسانه از تشدید نظارت بر نانوایی‌ها خبر داد و بیان کرد: طی هفته گذشته در نامه‌ای به دستگاه‌های مرتبط خواستار افزایش نظارت‌ها بر شرایط پخت نان و بهداشت نانوایی‌ها شده‌ایم.

وی با بیان اینکه به هیچ وجه افراد مشکوک به هر نوع بیماری نباید در نانوایی فعالیت داشته باشند، گفت: همچنین تمام دستگاه‌ها و سطوح نانوایی باید با محلول‌های مناسب ضدعفونی شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه افراد در طی مدت پخت باید چندین بار دست‌ها را با مواد شوینده بشویند، افزود: استفاده از دستکش و لباس مخصوص از جمله ضروریاتی بوده که می‌طلبد مورد توجه واقع شود.

مهدی زاده با بیان اینکه افرادی که پول دریافت می‌کنند و یا کارت می‌کشند نباید با آرد، خمیر و نان سر و کار داشته باشند، افزود: متأسفانه این مورد در نانوایی‌ها کمتر مورد توجه واقع شده که باید جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه از شهروندان خواستاریم که در صورت مشاهده تخلف، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند، اظهار کرد: اولویت ما اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بوده که با سخت‌گیری بیشتری پای کار خواهیم بود.

بانک کشاورزی همراه اول
نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *