اجتماعی ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 5 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

نظارت بر تولید بیش از ۱۸ تن گوشت در کشتارگاه

نظارت بر تولید

به گزارش اصحاب رسانه، سرپرست شبکه دامپزشکی سربیشه گفت: این مقدار نظارت بر دام‌های سبک و سنگین انجام شده است، که مقدار ۱۴۵ کیلو گرم گوشت غیر قابل مصرف، تعداد ۱۸۵ ریه و تعداد ۶۸ کبد شناسایی و از چرخه مصرف انسانی حذف و به روش بهداشتی معدوم شده است.

کاووسی از شهروندان خواست: گوشت مورد نیاز خود را از مراکز و قصابی‌های تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هنگام خرید گوشت به لیبل و تاریخ خروج از پیش سرد توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه فرایند پیش سردگذاری لاشه‌ها که در تمام کشتارگاه‌ها انجام می‌شود به مردم اطمینان داد که انجام صحیح و کامل دوره ۲۴ ساعته پیش سردگذاری در کشتارگاه‌ها، سبب می‌شود که PH لاشه اسیدی شده و ویروس‌های بیماری زا از جمله ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در لاشه‌ها از بین برود.

بانک کشاورزی همراه اول
نویسنده
احسان فوداجی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *