به گزارش نگاه خراسان جنوبی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: این تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد و دوره بازپرداخت آن با احتساب دوره تنفس، ۲۴ ماهه خواهد بود.
اشرفی افزود: در این مرحله، کارگاههای خسارت دیده از کرونا که کد تامین اجتماعی و کارگر بیمه شده دارند، مشمول دریافت حمایتهای دولت میشوند و امیدواریم در مرحله بعد، حمایتها شامل کسب و کارهای بیمه نشده هم باشد.
وی گفت: براساس شیوه نامه ابلاغی، رقم تسهیلات در سه سطح ۶۰ میلیون ریالی، ۱۲۰ میلیون ریالی و ۱۶۰ میلیون ریالی تعیین شده است.
اشرفی افزود: کسب و کارهایی که آسیب شدید دیدهاند، به ازای هر نفر بیمه شده ۱۲۰ میلیون ریال و واحدهایی که تعطیل شدهاند به ازای هر بیمه شده ۱۶۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت میکنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: رانندگان مسافری درون شهری و برون شهری هم ۶۰ میلیون ریال تسهیلات میگیرند.
وی افزود: پرداخت تسهیلات به رانندگان، یک مرحلهای است و متقاضیان مشمول، مستقیما به بانک معرفی میشوند، اما پرداخت تسهیلات به سایر متقاضیان دومرحلهای است و باید در دستگاه تخصصی مربوط، مورد بررسی قرار گیرد.
اشرفی گفت: سهم استان از دریافت این اعتبارات تسهیلاتی، تقریباً ۰.۷ درصد کل اعتباری است که در کشور اختصاص یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: بخشی از تسهیلات بابت جبران دستمزد کارگران و بخشی هم بابت جبران هزینههایی است که تحمیل شده است.
وی افزود: در صورتی که با تشخیص دستگاه بخشی و یا وزارت، تسهیلات گیرنده منابع دریافتی را در غیر مصادیق تعیین شده هزینه کند و یا نسبت به بازپرداخت تسهیلات در موعد مقرر اقدام نکنند به مدت ۲ سال از دریافت هرگونه خدمات بانکی تسهیلات، ضمانت نامه و اعتبارات اسنادی محروم شده و موظف به بازپرداخت منابع با نرخ ۲۴ درصد، نرخ مصوب شورای پول و اعتبار و ۶ درصد جریمه میشود.