متفرقه ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ - 2 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه
کپی شد!
0

بازدید رییس سازمان حج و زیارت و جمعی از دست اندرکاران ستاد اربعین سازمان از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف

رییس سازمان حج وزیارت در بازدید از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف با اشاره به تلاش های دست اندرکاران در این آشپزخانه ، از خدمات شبانه روزی این افراد تشکر کرد.

روایت مصور از بازدید رییس سازمان حج و زیارت و جمعی از دست اندرکاران ستاد اربعین سازمان از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاداربعین سازمان حج وزیارت ؛ دکتر سید صادق حسینی رییس سازمان حج وزیارت، حجت السلام والمسلمین رحمانی معاون عتبات عالیات سازمان حج وزیارت ، جواد شاد مسئول ستاد نجف اشرف و جمعی از دست اندرکاران از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف که محل طبخ و توزیع غذای زوار اربعین می باشد بازدید کردند.

رییس سازمان حج وزیارت در این بازدید ضمن خداقوت به همه دست اندرکاران آشپزخانه ، اقدام آنها را عملی جهادی و خالصانه دانست که مقبول نظر اهل بیت عصمت و طهارت می باشد.

وی در این بازدید به استماع صحبت های دست اندرکاران آشپزخانه پرداخت و در جریان روند فرایند طبخ و توزیع قرار گرفت و توصیه هایی را در خصوص بهبود روند خدمت رسانی ارایه کرد.

محمد فوداجی مدیر ایرانی آشپزخانه نیز توضیحاتی را در خصوص خدمت رسانی به زوار اربعین ارایه کرد و گفت: توانایی طبخ و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در این آشپزخانه وجود دارد و در این ایام با توجه به حضور جمعیت پرشمار زایران، روزانه همین تعداد را طبخ می کنیم.

گفتنی است ؛هزینه مواد اولیه به جهت طبخ و توزیع در ایام اربعین حسینی از سوی عتبه و خیرین تامین می شود و در آشپزخانه سازمان حج وزیارت و با نیروهای این سازمان به صورت شبانه روزی طبخ و توزیع می شود .

آشپزخانه الغدیر نجف اشرف – ستاد اربعین سازمان حج و زیارت (۱۴۰۱)

بانک صادرات بانک سپه بانک ملی
نویسنده
سید علی اسلامی
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید، فینگلیش به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *